Apr 24, 2013

I Miss You


Assallamualaikum uolsss.
jiwa sedang bahagia.makan pakai masih cukup.
apa lagi yang aku nak dalam hidup ni?
terima kasih Allah.


*senyum*
masa untuk berlenggang sudah tamat.
sekali datang tanggungjawab bertempa tempa himpap kepala.hisk.
tapi tak apalah.duduk bersenggang pon boring juga kan?

*senyum makin lebar*
mood untuk bergembira juga makin hampir.
dalam hati nyanyi lagu hoorey hoorey.

oh.itu bukan hajat dan niat sebenar datang untuk mengarang.
dulu aku adalah penonton setia cerita korea.dulu lah tapi.
sudah lama ditinggalkan sebab korea adalah umpama dadah.
Ya! hero hero yang handsome itu akan tambah menguatkan dos dadah.
cis! bedebah apa sampai aku teraddict balik?


i miss you.
pada mulanya hanyalah menonton di TV9.
tapi oleh kerana siaran asek ditunda tunda dengan sengaja.
*sakit pulak hati kita ni*
bila dah ditunda maadu adalah jawapannya.
berlinang air mata.cis bedebah apa dadah ni sampai berjaya alirkan air mata aku?
hilang macho ok.hilang macho!

cerita ini diulang ulang sehingga aku faham keseluruhannya.
ulang sampai paham.bab mana yang aku tak ingat?
oh pleasee.dah kenapa macam ni?
siapa ada ubat untuk hilangkan ketagihan seperti ini?
please tolong kasi turun ubat tu sama aku.
aku tak nak teraddict lagi.


ok.itu je nak cerita.bai.i miss you.hiks.

9 comments:

  1. wah,,lyn korea gk la..hehe..maduu ade subtitle bm x?aq lyn mysoju,sb bm ade..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sayang. boleh pilih nak subtitle ape :)

      Delete
    2. owh,,yeke?tp sy peminat mysoju..hehehe..babe,bile nk jmp eyh?

      Delete
    3. mysoju tak pernah try lg.hehe.bile? i anytime je ok :)

      Delete
  2. kat mane tgk dear??kat Tonton takde lah. kita stress jugak asyik tunda je citernya..tak sabar nk tengok last episod.huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok kat maadu.sampai episod akhir ada.hehe.register dulu guna fb pon boleh :)

      Delete
  3. sy x follow sgt citer korea..tapi sy tetap tak nafikan yg mereka tu comel kemain!

    ReplyDelete
  4. kita dah folo sini saying .... #138

    ReplyDelete