Apr 26, 2013

Bogel Menuju Tuhan

Assallammualaikum.

Mood mendatang sebanyak mungkin minggu ni.dah kenapa?
aura hero hero korea mungkin.heh.

Masa time tengok buku ni kat kedai buku.notes notes berharga kurang ada.
bila datang niat mencari.buku sudah tiada.benci sungguh keadaan macam tu.heh.

aku suka tulisan dia dekat blog.the ideas.tidak kasar.ada point.boleh pergi jauh.
tapi biasalah kalau bab pendapat.ada yang kita setuju.ada yang tidak.
Jadi bila kita baca sesuatu itu dan sesuatu ini, cuma enjoy untuk membaca,
yang kena dengan hati kita kita, iyakan dan senyum sambil angguk mungkin.
yang tak bape nak ngam dengan jiwa janganlah ditidakkan dengan kekerasan.
biarkan hak memilih pada individu.*senyum*

balik pada cerita asal.Bogel Menuju Tuhan.
jujur belum sempat dibaca.tunggu masa yang sesuai untuk menikmati.

aku ini masih kurang sifat IT.walau dengan gadjet mahu apa sekalipon.
tapi samsung s4 itu sungguh memanggil.huh.kalau kaya dah beli tiga.
dulu pernah active maybank2u.tapi lupa password.jadi abaikan saja.
nak activekan CIMB clicks.kad asek la tak boleh.malas pergi kaunter.
jadi kita biarkan saja.bagus jugak kalau tidak banyak membeli online.
tapi bila datang hal yang penting agak menyusahkan bila jadi orang lama.

contoh seperti membeli buku ini.aku baca zahiril adzim post dekat blog dari tengahhari,
bank-in 7.26 pm, email confirmation esoknya.habis waktu kerja internet tiada pada handphone.
sedangkan buku hanya ada 30 buah saja.dah la tu tak bank-in kos penghantaran sekali.ishk.
baca ikut main dan je.sorry.tapi nasib baik zahiril adzim adalah cool jadi aku termasuk dalam senarai pembeli.yahoooooo!

*senyum makin lebar*

sekali terfikir masa jumpa buku tu kurang notes notes, jadi tidak beli.
masa ada notes notes, pergi cari tapi tak ada la pulak.
sekarang punyai buku yang ada signature sekali.hoho.

the book.

and the signature.


p/s : aku rasa bila semakin banyak buku yang aku baca, aku jadi makin cool.yeaahhh.im cool lideeedaatt :)

7 comments: