Jan 12, 2013

New Entry For a New Year!

Assalammualaikum w.b.t.

New days, New Time, New Me, New Life (tidak berapa new.hikhik),

and New Moments ahead are waiting for you for me and for happy ending.
In Shaa Allah :)
Hai and Happy New Year! heh.

Gua cuma rasa umur Gua macam sweet sweet sebennnteeenn gituuu!

hoi tahun ni Gua dah dopolohampat tahun!
rasa macam nak cakap kat emak. 
" Emak! Gua mahu kawen, kawen dengan siapa? dengan Dia saja" 
heh.menggedik.menggedik.menggedik.

so.so. so. how's life?

and. and. and. how's everything?

Gua punya life alaahh biasa biasa aja doanggg.

Gua punya everything pong kebiasaan ajaaa.

sempena awal tahun hari itu Gua mengrepeat.heh.

macam tak indah bahasa tu.mengulangi.macam skem skem.
apa sahaja lah. Gua buat lagi sekali Pavlova.yes! Pavlova!
superrr yummmyyy  (belakang ada bunyi yeehhh sikit sikit)


cuba perhatikan.perhatikan betul betul,dan perhatikan lagi.

itu bukan cream yea anak anak.itu adalah sejenis masam masam manis.
ape itu masam masam manis.ok poyo!
itu adalah strawberry yogurt.
boleh didapatkan di mana mana pasaraya seluruh malaysia.
kalau hangpa pergi cari kat kedai basikal.pasti mendapat!
(sejenis pelempang.kahkahkahkah,ok ini tak kelakar)

ok.perhatikan pula yang ini.nampak tak ketebalan tu?

nampak tak?nampak tak?
Gua buat dua layer kali ni.Gua buat dua layer kali ni.
Kire macam tengah tengah tu dah ada rasa masam yang penuh.
balanced ok.balanced.
dan Gua rasa apa yang Gua buat semuanya sedap.kahkahkahkahkah.
Jadinya, Gua layak masuk Masterchef musim depan langsung menjadi juara!

ok.motip.motip.motip nak cerita pasal pavlova kan.

ini buat tekak aku rasa nak makan.lapar.lapar.lapar.
tapi Gua nak pesan kat Lu orang.mood membakers adalah best.
tapi lagi best kalau Lu orang tak perlu mengeluarkan modal.
maksudnya modal itu dikeluarkan oleh pihak lain.
Jadi boleh membeli dengan meriah.kahkahkahkahkah.

ok.stop!

Lupakan pavlova.

Apa yang Lu orang harapkan tahun ni semoga semuanya menjadi kenyataan.amin.

In Shaa Allah.
Usaha ok!

Gua harap hidup Gua meningkat satu tahap lebih kepada kebaikan.

Gua harap ayah Gua sihat dan sihat.
itu cukup untuk Gua.
Semoga kita semua bahagia dengan redha-Nya.
Amin.

p/s : Gua rindu sambal sambalan Kuala Lumpur.Lepas ni Gua review pasal sabahan dan sarawakkan :)