Jun 18, 2012

Meh sini sihat Bersama :)

Assallammualaikum w.b.t.

Sebenarnya dah lama janji dengan my darling nak tolong publish kan kat blog tapi banyaaaak sangat hal yang tak dapat nak dielakkan, so i postpone, postpone and postpone again and again.
Sorry sayang !

Ok. here we go...

Water Filter ni nama dia PETIT
kalau korang beli kat luar regerr dia RM3400 but now u'allss boleh dapat
RM3060 je tau!


ni pulak nama dia MACH.
kalau korang beli kat luar regerr dia RM3200 but now u'allss boleh dapat
RM2880 je tau!

atau pon korang boleh sewa dengan reger RM110 sahaja untuk sebulan.
bila rasa tak suka boleh pulang kan balik.
Best kan!
so kalau korang rasa berminat boleh la kita contact contact ye.
Then i akan pass kan my friends punya contact then korang boleh deal deal ok :)

Minum air cam ni suare boleh jadi merdu tau.Awwww!

2 comments:

  1. tlg promote ye..hope perniagaannya maju...kat umah ada beli bende cmni..lupe da jenama pe :D

    ReplyDelete
  2. hehe..nak sangat la kalau suara merdu..wakkakakka

    ReplyDelete