Apr 25, 2012

Pavlova


Assallammualaikum w.b.t.

Setiap manusia di muka bumi ini harus ada pencapaian.
Ye! anda semua harus ada matlamat yang sihat.
Baru hidup anda tak bosan.

Cabaran itu susah kalau kita buat susah.
Stress itu buat kita lagi dekat pada Allah.
Nikmat itu buat kita mensyukuri rezeki dari Allah.
Akal itu buat aku cari masa nak buat Pavlova.
eh? apa kene mengena? haha.

kalau dah jadi nanti aku dengan riak nya akan cerita kat blog ni.
eh eh eh. tak baik riak.dosa.
sharing is caring.



Tidak kah Pavlova ini tampak hebat dan yummy sehingga aku tak sabar mahu pulang ke rumah untuk memukul telur ?



p/s: untuk tempahan boleh hubungi kedai kedai cake berhampiran anda :)

17 comments:

  1. Sedapnyaa. Dahlah tengah lapar ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pon laapaar.tapi kite tgh puase.bhahhaha :)

      Delete
  2. hye dear.. Elia datang melawat blog cute awk.sedapnye pavlova!!

    Sayang awk ketat ketat kalau awk sudi vote setiap hari di setiap link2 di bawah :)

    fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

    blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

    Online shop - http://t.co/3V89ev1U

    Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

    thanks tau ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww! suweett!
      Elia Si Jejariruncing komen kat blog kita la :)
      suka suka suka!
      ok done voting awak :)

      Delete
  3. teringin sgt nak makan pavlova ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pon teringiin nk mkn.
      sebab tu nk buat nnti.
      cececehhh.hewhew.

      Delete
  4. macam sgt sedap ye.. kalau jadi, sila tayang resepi ok!

    ReplyDelete
  5. pernah dah try buat sekali .. tp xberapa nk jadik.. hahaha !

    ReplyDelete
  6. bagus2 ada semnagat nak buat kek.

    nk bagi tau ne belog personal ila kat http://kokoadik.blogspot.com. yg awak join tue belog contest

    ReplyDelete
  7. senyap je..ke meninggal tercekik kek??haha

    ReplyDelete
  8. wahh. nampak sedap :)
    nama pown da best!

    ReplyDelete
  9. okeh..saya nak ada matlamat y sihat..hehe

    tolong buatkan utk ila jugak eh..ehheh

    ReplyDelete
  10. teringin nak makan pavlova!tapi tak reti buat..=((

    ReplyDelete
  11. dah buat blom?

    post laaa...hehee ;p

    ReplyDelete
  12. itu ke pavlova?first time dgr...hehe

    ReplyDelete
  13. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  14. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete