Mar 7, 2012

Cara meningkat KAN prestasi kerja.

Assallammualaikum w.b.t

Hujan lebat membasahi bumi malam tadi.Alhamdulillah.sejuk.Syokk Tidur.
Dah sejuk sejuk cam ni memang confirm tarik blanket makin kuat kan kan kan.
Bak datang hujan hari cuti.Perghhh NIKMAT!

ok dalam kesyokkaaaan rasa nak tidur mengulit mimpi macam tu....

SIAPA yang RAJIN nak pergi KERJA ???
pssttt * time time ni lambat sesaje.maklum la jalan jem lagi.huahuahua.senyum :)

Dalam keadaan kat luar yang tak bape nak panas. Mendung seperti awan hitam kelabu.

SIAPA yang RAJIN nak buat KERJA ???
pssstt * JANGAN TIPU HA!

hahahaha. Jadi waktu waktu sebegini. seharusnya !
tangan tangan gatal nak menekan, menaip, me dan segala me membuka pesbook!
dan sudah tentu belog!
dan sudah tentu Youtube! (dari dengar yang tak berpaedah.baik korang dengar ceramah agama)
oh terlepas ariana mikhail hari tu, Jadi harus lah tonton!
tak lupa juga GAME!

ok, pada aku yang paling tak boleh bla adalah PESBOOK!
padahal aku tak buat apa kot kat situ.
ASEK HOME!
pastu tekan HOME lagi ! (konon refresh la tu)
then HOME lagi!

macam What the fish kan? padahal tak buat apa apa pon.
Jadi Jadi Jadi.
Untuk memastikan aku mensiapkan report yang mahu disubmit esok.


DEACTIVE accaount !
itu makan dia. kau asek buat aku tak siap kerja je kan.haha.

Tapi sementara kerja nak siap je la kan.
Lepas tu boleh dah buat macam biasa :)
Bukankan ini satu cara untuk meningkatkan Prestasi Kerja ?

p/s : meh share cara you alls meningkatkan prestasi.kuangkuangkuang.haha.

17 comments:

  1. tak bolee hidup tanpa FB!! hihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu la deactive dulu nak siapkan keje.haha.

      Delete
  2. untuk saya,blogger ialah distraction yang sangat men-distract berbanding dgn facebook! haha

    tapi tak dinafikan saya buka kedua-dua jugak! hahaha

    er deactivate?takut pulak kalau ada mesej penting. :ppp

    cara meningkatkan prestasi kerja?buang broadband.=p

    ReplyDelete
  3. wah, sampai deactive fb? hihi sy pulak kt ofiz jarang sgt bukak fb..knon2 nye pekerja berdedikasi la nie kan..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.ni kira contoh yg baik nak follow nie...errkk tapi boleh ke ? hahaha.

      Delete
  4. Replies
    1. hahaha..boleh je, awat tak boleh pulak? =P

      Delete
  5. Huihhhh, sampai terus deactive hehehehe

    ReplyDelete
  6. Haha hebakk gile cara tingkatkan prestasi nih. Tp mmg betul fb mmg selalu buat kita leka

    ReplyDelete
  7. huwawawa...ila tak pernah deactivate...just lawan nafsu fb...

    alhamdulillah berjaya..heheh

    ReplyDelete
  8. wah...deactive trus...bgus2....ct xkuat nk deactiv..hahaha

    ReplyDelete