Jan 11, 2012

Tolong Bantu Saya Rakan-Rakan :)


Dulu saya lain.sekarang saya lain.Saya telah men-DELETE semua gambar saya ketika saya tidak bertudung dahulu kala.untuk blog tak ada masalah rasanya.untuk FACEBOOK je masalah sangat susah untuk saya settlekan :(

Jadi saya nak mintak jasa baik rakan-rakan yang mengenali saya, untuk sama-sama mendelete gambar saya time kita hangout sesame dulu dulu time saya free hair.Pleasa am begging :(

saya tak tau nk bg alasan apa kat korang tapi yes!time kita hangout sesame tu was a precious moment for me.just am a lit bit changing rite now.tolong bantu saya ya rakan rakan :(

Sesemua kenangan tu sentiasa saya ingat sebab saya sayang korang semua!saya tak mintak korang buang terus gambar gambar tu.cuma saya tak nak gambar tu dipertontonkan pada orang ramai.

Terima Kasih Semua yang sangat memahami.Sayang korang!

5 comments:

  1. alhmdulillah dh bertudung..mesti npk sweet

    ReplyDelete
  2. abghani : almost a years.alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..niat kamu baik..semoga dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  4. semoga kita semua mnjadi muslimah sejati..;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, bagus2...semoga semua kawan awk da dlete gambo tu...

    ReplyDelete