Sep 14, 2011

Wordless Wednesday : Get Well Soon Sayang!

P/S : kita pergi jumpa doctor this saturday ok sayang.

19 comments:

  1. aloooo...

    syg sakit apa neh..ciannya dia....moga cepat sembuh..heheh

    ReplyDelete
  2. ILA HonEyBuNNy : sakit terkejut kot tetibe tak boleh on.hehe.sabtu ni baru nak bwk p jumpe doctor.

    ReplyDelete
  3. KU Azhar : ntah la.tak boleh on.tak tau kenape.

    ReplyDelete
  4. ni mst tak dpt update entry kannn? :(

    ReplyDelete
  5. Lepas syg dah sihat Jomla join Contest Untuk Semua. Hadiah untuk 4 orang pemenang tau! hehe

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  6. susah kalau dah sakit...nak buat kerja ape pun susah...hehe

    ReplyDelete
  7. oh yeahh ! get well soon dear.. hahahaa !

    ReplyDelete
  8. datang komen lagi tanya khabar..da ok da??

    ReplyDelete
  9. amirulspurs : hehe.boleh lagi gune laptop opis bagi =)

    ReplyDelete
  10. Pendamba Mawar : tak tau la tak boleh on.

    ReplyDelete
  11. Pharmalif :hehe.insyallah.tak penah join mane mane contest lagi.sebab yakin tu kurang lagi kot.hehe.kalau BW tu rajin la.hehe

    ReplyDelete
  12. Pendamba Mawar : dah reply kat entry tadi.hehe

    ReplyDelete
  13. alololo...kalau zie kan. if lappy "sakit" kompom susah hati giler taw :D

    ReplyDelete