Sep 27, 2011

Game - Terapi Jiwa :)

Sape tak suka main game? Ade ke orang tak suka main game? meyh sini nak kenal sketttt.hehe. kalau sekarang orang sibuk angrybird sane angrybird sini, aku masih di takuk lame.haha.aku men game ular kat tepon nokia.tu kalau kat tepon la.kalau kat lappy aku suke men tumblebugs. ok dari dulu aku main game tu tak pernah menang tapi baru baru baru ini aku telah..........

Bila klik je next plak..."CONGRATULATION" weyyyyyhhh! aku berjaya untuk kepertamaan kali.haha
p/s : sedikit sebanyak dapat menghilangkan tension bila puas main game.hehe.

16 comments:

  1. mmg btul tu cha. games mmg terapi jiwa :D

    ReplyDelete
  2. haha..game ni aku x penah men..nmpk pn tau..game dak2 tadika

    ReplyDelete
  3. komen sini la..heehe

    saja guna font tu, baru la nampak lelaki sikit

    ReplyDelete
  4. aku setia dgn game bola. football manager, terbaik beb. betul la dpt hilang stress. tension stdy,game jd mangsa. hhaha

    ReplyDelete
  5. relax la. main game mmg bleh menghilangkan stress :D saye suke main angry birds!

    ReplyDelete
  6. aku jugak setia nga PES..smbil bermaen sambil berfikir..:p

    ReplyDelete
  7. salam..

    saya suka juga..main game yg perang2 tu..:)

    ReplyDelete
  8. kekekekke...ila lagi la....xsuka main game..

    lau tension ila suka merayau ja...ehhehe.

    ReplyDelete
  9. try la angrybird, nanti sampai tak nak stop tau...

    ReplyDelete
  10. Abe suka men dinerdash psl awek yg jd waiter tu cun dan power.Hahah. Boleh x gitu.Hahah.

    ReplyDelete
  11. betol2.. maen game , cara pling sng nk hlgkan tension !

    ReplyDelete
  12. hahaha...men game mmg dpt ilngkan stress...suke men zombie vz plant..hihi

    ReplyDelete