Sep 10, 2011

Cars 2 bersama Tersayang!

Setelah tamatnya bulan puasa tahun ini aku memang dah janji dengan "penyeri hidup" aku untuk nonton wayang bersama plus si kecik aku yang comel ni dapat result Exam yang boleh dibanggakan!so nah your REWARD.usaha nya kasi lebih in lagi ya sayang!

ok disebabkan baru lepas bershopping rayer pada bulan nak dekat raye hari 2 makanya harus la duit ku pon enggak mau ada kan.jadi aku syukur kerna...korang ingat enggak entry ni!


Jadi aku pon ade 4 complimentary pass! so aku boleh hangkut 3 orang insan yang disayangi untuk nonton bersama.Jadi Jimat kan. Thanks TGV. i love you NUffnang!


Nampak tak RM 0.00 tu? Jadi tak kena bayar apa apa la maksudnya tu.haha.best weyh! kalau dapat cam ni selalu memang muka aku je la kat panggung tu.hehe.

ok disebabkan ini cerita mulanya pada jam 4.50 pm.kami ada kat situ pada jam lebih kurang 1.45 pm maka harus lah kami berjalan jalan sampai lebam!

first Activity - Makan luuuuuu!

kakak - sizzling chicken yee mee.sedap.strawberu blended.lazat.
sayang - nasi ayam.enak.honey dew.yummy.
Adik - Jagung manis @ sweet corn.kurang rasa.choclate blended.creamy.
Aku - Mocha blended.waallawei la.makan tiada.sekian.

kakak kenyang!erkkkk.Alhamdullillah =)


adek kesian =(

sayang mkn nasi ayam.aku makan hati ayam je.hehe.
aku lapar pada ketika itu! Tapi aku kesian kat si kecik tu.dia tak boleh makan bendabenda kat situ sebab dia kena demam cacar. Aku tak sampai hati nak makan sesedap depan dia. Get well soon sayang!kalau tak memang dominos la gamaknye.tak pon Sushi King.yummy!


Kesian si kecik kesayangan aku ni.kecik kecik pandai segan ade tompok kat muka semua.jalan pakai sunglasses aku.baju angkat naik atas.alaahhaaaiiii comel anak buah aku ni!

Second Activity - Melepak sampai boleh masuk panggung!



ok.cukup cukup la tu kan.Thanx TGV.Thanx Nuffnang.lain kali bagi la lagi ye =)


p/s :hey.memara memara tak boleeee.aku nak tengok Raya Tak Jadi!

9 comments:

  1. hehe.yup pilih tempat yg paling dekat sekali.hehe. =)

    ReplyDelete
  2. geli hati la tgk gelagat adek tu..hehe. so cute! :D

    ReplyDelete
  3. Redbloodsnow :haha,kalau dia bace zie cakap dia cute ni confirm bangge giler!haha.

    ReplyDelete
  4. ila pun ada dapat sebab birthday kanda...tapi xg amik lagi pun..

    kena tanya dia la..nak g ambil ke x..ehheheh

    ReplyDelete
  5. Pendamba Mawar : itu aktiviti wajib kot.hehe

    ReplyDelete
  6. amirulpurs : memang Terbaik!mcqueen tu macam brian o'conner sangat ohsem!hehe

    ReplyDelete