Sep 24, 2011

Alhamdulillah My Sayang Dah Sihat :)


Hari itu saya sedih kerana Lappy kesayangan saya tak nak bangun bangun.bila saya kejut, dia tidur je sepanjang masa. Mungkin sedih kerana saya membiarkan dia terlalu lama kot. nak tau? refer sini. haha padahal entry wordless wednesday je kot :)
Hari ini saya gembira dan Alhamdulillah setelah berkeping keping kertas yang dikeluarkan untuk membaiki my Lappy kesayangan ini, maka hari ini malam ini ketika ini ia boleh digunakan seperti biasa.Yeaaaayyyyy :)

p/s : Saya sayang lappy ini sangat sangat kerana ia pemberian ibu tercinta ketika masih belajar dulu. oh,rindu zaman study!

soalan : kenapa tak boleh log in nuffnang sekarang ni? nuffnang problemo ke hape?

24 comments:

  1. same la kitew sis!!! sy lau lappy rosak or meragam, nak menangis sy dibuatnyew.... ma lappy is ma heart...

    ReplyDelete
  2. wahh syukur.. dia dah sihat.. kau pakai compaq ke?

    ReplyDelete
  3. yeahhh. dah ok. ley jadik gile ek kalau tak de lappy. huhuhu. susahh.

    ReplyDelete
  4. kak ieda lappy xde mmg tak boleh survive hu..hu...

    ReplyDelete
  5. oh..pemberian ibu kot~ gud2..:) take care die baik2 yee

    ReplyDelete
  6. haaa...pe tggu lg. blogging dan berblogwalking sampai PENGSAN! haha :D

    ReplyDelete
  7. hehe, dh ok lappy tu rajin2 bw kt blog aku. hehe. tkda lappy tak dpt hidup beb ! serius.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...

    happy for you...

    jaga baik2 ur syg tau....ehhehe

    ReplyDelete
  9. Ladyaina : hehe.dunia it kan.semua orang sangat perlukan lappy :)

    oh btw kenapa tak boleh komen kat blog kamu yer?

    ReplyDelete
  10. yad'z : betul 2.boleh moody kalau lappy buat hal.haha

    ReplyDelete
  11. pendamba mawar : alhamdulillah :)hari tu je tak boleh bukak nuff sekarang da ok :)

    ReplyDelete
  12. Redbloodsnow : hehe.tp skrg tgh bz gile la zie.kadang kadang and selalu blog terabai.haha

    ReplyDelete
  13. lau pemberian ibu memang sayang :)


    *SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)

    ReplyDelete