Aug 21, 2011

Iftar NFE at Kelab Darul Ehsan



hehe.Title entry copy dari nama album teman seoffice ku iaitu Syida. Jumaat yang lepas bersempenaan birthday aku pada semalamnya *TIPU*, My Big Boss telah membelanjakan staff staffnya semua berbuka puasa bersama sama di Kelab Darul Ehsan atau nama sesingkatnye KDE.hehe.Terima kasih.


Selepas lebih kurang dua ke tiga minggu aku tak jejumpe dengan teman seofice ku ini,Kerana aku sangat busy dengan kerja luar.haaha.busy la sangat.TIPU JUGAK. Jadi dengan excitednye, aku menjoinkan diri untuk berbuka puasa bersama sama dan aktiviti paling penting GEGOSIP.ini i loikkkeee!tapi forrum tak cukup.hehe.next time may be.plus bulan puasa!haha.so tunnggguu lepas bulan raya la yer.


hehe.aku rasa semua pon perasan kan angel picca semua same je.tapi ade aku kisah.haha.aku suka sangat sangat gambar gambar ni! so aku tak tau nak pilih yang mana. so aku upload la memanyak!molehhh kann?


Karen yang tangan tak berapa nak sedia.aku buat muka macam comel! *PELEMPANG* Teem buat muka manis je kan, mestilah manis. darah tengah manis. hati tangah memunge munge banyak tak sabar nak naik pelamin kot.hehe.aku pon nak darah manis jugak tapi pitih tak de.lagu mane?haha.*GATAI*


Aku suka suka suka suka sangat gambar ni! tolong la sedarkan diri aku yang perasan ni.haha.sebab aku rasa cantik! ayu! Manis! semua lah yang positif kat aku dalam gambar ni.senyum tu dah cukup ikhlas la babe! kuang kuang kuang kuang. aku pon harap keikhlasan dalam memberi senyuman tu sentiasa ada pada aku.amin.


Comel kan gambar mereka berdua? aku yang amek mesti lah comel.haha. cetttt yang lain jangan cakap comel dan cantik ok.aku je boleh! dua dua telah menjadi milikan orang lain. dua dua darah tengah manis.bila darah aku nak manis ni? asek masin je! asek nyamuk yang suka darah masin je yang gigit?haha.

 ok.time ni nak balik da.tapi kan kan kan aku nak bgtau korang satu rahsia.pssssstttt* gambar ni tipu! aku nampak LOW HEIGHT sebab aku sorang je pakai selipar burok! yang laen semua pakai kasut yang tinggi-tinggi ok! jadi jangan sape2 berani cakap aku LOW HEIGHT.cakap comel tak pe.hehe.aku suka.


See See See See aku dah cakap yang lain semua pakai kasut tinggi tinggi. enough said aku bukan LOW HEIGHT. aku cuma comel dan comel dan comel lagi! *PELEMPANG*



wooooo! heaven nya dapat makan eskremmm sambil tutup mata! tak caye ce try ce try.pas tu habaq mai heaven tak heaven.kalau tak.nasib korang janji happy.hehe.


Mata aku dah buka balik.hehe.aiskrim keladi sedap.aiskrim pistachio tak sedap sebab ade mint.tapi kalau orang belanje tak yah kuar duit sendiri memang semua pon sedap kot.haha.


OK! aku dah mula mengarut.pegang manggis dengan bunga.agak agak ada tak tokey manggis nak amik aku jadi duta manggis?Tolong la tokeyyy!amik la aku.tak tokey manggis tokey munge nak amek aku jadi duta tak?tolong la tolong la tolong la!haha.

18 comments:

  1. wey ni ade toket kelapa tua nak amik ko jadi duta..ko nak?hahhaa..

    Entri Terkini : Mercun rocket buat aku terbang tinggi-tinggi

    Entri terdahulu : Kita tak dapat beraya bersama tahun ni sayang =(

    ReplyDelete
  2. Taufan Bin Ribut : mana?mana?payment kena tgk dulu.hahaha

    ReplyDelete
  3. Pndambar Mawar : alamak.menu belum sempat nak snap.da masuk perut.so tak sempat la.hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha...nyempat gak GEGOSIP tuh ek/ kehkehkeh. meriahnya uolssss. btw echa, luv ur shawl. lawa ^_-

    ReplyDelete
  5. rase cm photoshoot urtv plak aku time tu..siyes rase cm artis beb..tetibe aku teringat kt mak cik yg budget cm rumah terbuka melodi tu..hahahaha

    ReplyDelete
  6. whoa , nak . blanje boleh ? hikhik

    ReplyDelete
  7. alalala nyam pah aku bace..
    ayat ngade sungguh..
    hahahahahaha..
    waaaa sonok gile
    aku nk join jugakkk.
    ekekeke

    ReplyDelete
  8. makan ice cream sampai dah tertutup mata nie...nikmat sangat yer...hehe...

    ReplyDelete
  9. Redbloodsnow : harus sempat.tapi GEGOSIP sikett je.sbb bulan puasa kan.hehe

    ReplyDelete
  10. ahchong : aikkk?cam ne kau tau ni.haha. on behalf syida eyh?hehe

    ReplyDelete
  11. Scya Lollita : wak nak belanja kite ke?moleh moleh.hehe

    ReplyDelete
  12. Far8 budak baik : alaaaa.ngade siket pon tak boleh.ok baik.heehe.nak join kene jadi staff dulu =)

    ReplyDelete
  13. Ana Ghazali : haha.mengade kan.sebab kite memang suke mkn eskremmmmm =)

    ReplyDelete
  14. semuanya gojes n berstyle...;-)

    bila nak lanja ila lak neh...eheheh

    ReplyDelete
  15. ILA HoneyBuNNY : mane de gojes.hehe.boleh je ILA.hehe.set date.set time.hehe

    ReplyDelete
  16. echa nk darah manis ke meh transfer drh ngn org meh..hihi..suke3 sgt pica kite..tp xckup ahli gegosip lain kn2? hehe,ape2 pn sume comeyy2..winkk! ^^

    ReplyDelete
  17. cik teem : bakkk skettt darah manis tu.hehe.esok ade mase kite gosip yer.hehe

    ReplyDelete