Jul 28, 2011

tolong! tolong teruskan perjuangan itu!

ini ticket!

woot!woot! syida tunduk lebih.hehe.

kite tunduk siket je.hehe.
Dengan gagah dan jayanya kami ke stadium malam tadi.pergi dengan segunung harapan, pulang dengan segunung kekecewaan.but its a game kan. kalah dan menang itu adat.kami masih bangga dan akan terus menyokong dan terus menyokong dan terus dan terus dan terus lagi....heeee.

Tahniah kepada rakyat malaysia yang turun beramairamai untuk memberi sokongan kepada pasukan bola sepak Malaysia, ini baru 1 Malaysia kan kan kan.hehe.walaupon kami hanya dapat duduk di tangga tapi perasaan semangat berada di stadium untuk melaungkan sorakan semangat kepada pasukan Malaysia tetap hebat dan ohsemm!tengok picca kat bawah bukti kitorang sangatlah menyokong Malaysia ok!

oppps.terbuat muka comel la pulak.heee.

suda ada bendera malaysia di pipi.weehaaa!

temanteman tersayang!

sayangsayang semua!
Apa pendapat korang pasal game semalam,yang paling penting aku rasa kalau nak jadi pemain bola yang hebat jangan jadi pelakon terhebat boleh!hehe. aku cuma rasa yang passing ball Malaysia nampak sangat lemah, Malaysia tak banyak cari peluang, Singapura lebih banyak merebut peluang untuk menambah jaringan gol mereka tapi diselamatkan oleh goalkeeper hebat Malaysia, sape lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat.ye dia sangat ohsem dan patut untuk dibanggakan.Tahniah Khairul Fahmi Che Mat, walaupun dilanda gosip hebat, tetap dan terus ohsem beraksi semalam.

Dan Malaysia tolong tolong tolong jangan patah semangat. tolong teruskan perjuangan itu.kami di belakang kamu semua akan tetap dan terus menyokong kamu dengan begitu ohsemm sekali.Malaysia mempunyai pemain yang sangat hebat sebenarnya, cuma mungkin rezeki itu masih belum untuk kita, jadi kami bersyukur, dah sampai tahap ni pon dah kira ok kan...dari tak ada apaapa.see see see saya akan terus menyokong malaysia sebab malaysia Rocckkkk!

Malaysia Rockkk!

12 comments:

  1. pergi yer..:)bagus2...malaysia Rock..haha

    ReplyDelete
  2. Ana Ghazali : hehe.pergi dengan sangat excited.balik penat gile.haha.

    ReplyDelete
  3. untonglaa, pegi tgk kat stadium. hahaha

    ReplyDelete
  4. Monster Siti: haha.best.semangat giler semalam.tp xde rezeki malaysia kn.may b next time =)

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt g.tringin juga tp jauh n kje esoknya..wuuu

    ReplyDelete
  6. hafiza ali :best tapi penat dan penat.hehe..alaaa nanti ada masa boleh pg yerrr...

    ReplyDelete
  7. slamber perkotak katikkan ketinggian aku..malaysia TERBAEK!!

    ReplyDelete
  8. ni penyokong setia harimaumalaya kan :D peace

    ReplyDelete
  9. wahhhh...

    semangat bola betul neh...best2..

    ila tgk dalam tb ja smlm..heheheh

    ReplyDelete
  10. syida : haha.i told u already ...low height ni bnyk benefit kan kan kan...

    ReplyDelete
  11. hadinesta :hehe.semangat terlebih.boleh.haha.

    ReplyDelete
  12. ila honeybunny : ade geng 2 la ade semangat, kalau sorang xjadi ape jugak.haha.

    ReplyDelete