Jul 9, 2011

MALAS.

MALAS atau kate lain kurang rajin, kurang berkerajinan dan sewaktu dengannya.
MALAS nak cakap apaapa.MALAS nak amek tau apaapa.MALAS nak buat segalanye.

kenapa perlu ade "MALAS"?

* sebab kurang rajin!yeayh betul atau tepat atau exactly!

Antara benda yang aku MALAS nak buat...

* bangun tidur pagi-pagi nak kene pergi kerja.
* Nak drive pergi dan balik kerja.
* dah sampai office, on laptop dan siapkan graph.
psstt-sebab malas hari jumaat baru siap.haha.itupun selepas aku berhenti berfacebooking kot.

kenapa kenapa kenapa.entah tak tau.mana hilang semangat.mana pergi RAJIN.


haa.kalau time malas rase cam nak buat macam nie ok.tapi cctv belambak.jadi semuanya terbantut walau aku tak bantut.cume ade faktor keturunan.apa aku merepek ni.hehe.tapi gila heaven kan kalau bosan buat kerja boleh baringbaring macam ni.hoho.


p/s: bila harihari weekend malas nak mandi kalau xpergi manamana.ini bukan MALAS.ini sifat semulajadi.haha.


No comments:

Post a Comment